stiri

Ştiri

Fundatia ROMTENS, in calitate de beneficiar al proiectului Îmbunătăţirea aptitudinilor şi know-
Adăugată de: Administrator la data 24.01.2013 14:10

Fundatia ROMTENS, in calitate de beneficiar al proiectului Îmbunătăţirea aptitudinilor şi know-how-ului profesioniştilor din domeniul sănătăţii privind importanţa unei mai bune organizări a muncii în cadrul serviciilor de recuperare a stărilor vegetative – STAVEG – are plăcerea de a vă anunţa că în data de 20 februarie 2013 va organiza conferinţa finală a proiectului.

Conferinţa se va desfăşura în Bucuresti si se adreseaza specialistilor din domeniul anesteziei si terapiei intensive, recuperarii medicale, neurologiei, kinetoterapiei si tuturor celor interesati de mai buna organizare a serviciilor medicale si de ingrijire adresate pacientilor aflati in stare vegetativa.

La conferinţă vor participa reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii, ai Universităţii de Medicină şi Farmacie Carol Davila şi ai Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti. Evenimentul va beneficia de participare internaţională, fiind invitaţi să prezinte sistemele de îngrijire a pacienţilor aflaţi în stare vegetativa reprezentanţi ai instituţiilor cu experienţă în acest domeniu din Belgia şi Franţa.

Dacă doriţi mai multe informaţii despre această conferinţă vă rugăm să ne scrieţi pe adresa bogdan.barna@romtens.ro.

Echipa de management a proiectului STAVEG

În perioada 14-18 ianuarie 2013 se va organiza in Bucureşti, cursul pentru kinetoterapeuţi.
Adăugată de: Administrator la data 07.01.2013 09:00

În perioada 14-18 ianuarie 2013 se va organiza in Bucureşti, cursul pentru kinetoterapeuţi. Cursul va beneficia de prezenţa lectorilor români cu o vasta experienţă în domeniul abordat de proiect dar şi a unui lector din Belgia de la Centrul de Cercetări Cyclotron, afiliat Universităţii din Liege.

În perioada 23-27 aprilie 2012 se va organiza in Bucureşti, al doilea curs pentru asistente
Adăugată de: Administrator la data 19.04.2012 09:00

În perioada 23-27 aprilie 2012 se va organiza in Bucureşti, al doilea curs pentru asistente medicale. Cursul va beneficia de prezenţa lectorilor români cu o vasta experienţă în domeniul abordat de proiect dar şi a unui lector din Belgia de la Centrul de Cercetări Cyclotron, afiliat Universităţii din Liege.

În perioada 2-6 aprilie 2012 se va organiza in Bucureşti, primul curs pentru asistente medicale.
Adăugată de: Administrator la data 23.02.2012 12:54

În perioada 2-6 aprilie 2012 se va organiza in Bucureşti, primul curs pentru asistente medicale. Cursul va beneficia de prezenţa lectorilor români cu o vasta experienţă în domeniul abordat de proiect dar şi a unui lector din Belgia de la Centrul de Cercetări Cyclotron, afiliat Universităţii din Liege.